Saenstroom opdc

Zou je best naar het vmbo kunnen, maar vind je bijvoorbeeld lezen of rekenen erg moeilijk? Heb je daarnaast misschien faalangst of vind je het lastig met andere leerlingen om te gaan? In dat geval kan het zijn dat de vmbo-school waar je jezelf voor aanmeldt, het beter vindt dat je extra hulp krijgt op Saenstroom opdc. Wij zijn het enige orthopedagogisch didactisch centrum in Zaanstad en hebben 145 enthousiaste leerlingen. We bieden een 2-jarige vmbo-onderbouw; hier krijg je hulp bij het inhalen van je leerachterstand, maar ook bij andere problemen zoals faalangst.

Je komt bij ons in een vaste groep met maximaal 15 leerlingen en een eigen leslokaal. Ook heb je een vaste mentor; van hem of haar krijg je de meeste lessen. Je mentor kent je dus heel goed en weet precies wat je nodig hebt. Omdat we een kleine school zijn, kent iedereen elkaar. Bij ons leer je veel én helpen we je om zelfstandig te worden, je beter te concentreren en stevig in je schoenen te staan. Bovendien trainen we je in het plannen en organiseren van je schoolwerk. Zo ben je helemaal klaar voor je overstap naar het vmbo.

De extra’s die wij je bieden

​Onder andere intensieve begeleiding als je dat nodig hebt, veel verschillende buitenschoolse activiteiten in het kader van burgerschapsvorming en loopbaan oriëntatie en begeleiding (LOB), specialisten waaronder een schoolpsycholoog en een orthopedagoog en veel aandacht voor dyslexie en sociale vaardigheden.

Wil je meer weten? Kijk op www.saenstroom.nl.

Dit is waar wij voor staan:

• Veiligheid
• Aandacht
• Leerlingen verder helpen

Adres

Saenstroom opdc
Noorderstraat 3
1521 KA Wormerveer

Infoavond en Open Huis

Infoavond
Ma. 29-11-2021 – 19.30-21.00 uur

Open Huis
Di. 15-02-2022 – 14.00-18.00

Waar iedereen elkaar kent!

Contact

info@saenstroom.nl
075 621 37 25

Open Lesmiddag

Wo. 12-01-2022 – 13.30-15.30 uur Geannuleerd