Het SMC, omdat je méér wilt.
Wil jij je talent ontdekken? Dan ben je op je plek bij het St. Michaël College. We kijken als school naar de behoeftes die jij hebt en zorgen ook voor een fijne, veilige schoolsfeer. Als we ergens om bekend staan, dan zijn het wel de vele buitenschoolse activiteiten die we aanbieden. Vind je het leuk om daarover mee te denken? Graag! Want de meeste van onze activiteiten worden namelijk voor en door de leerlingen georganiseerd. De lessen die je bij ons krijgt, zijn actief en uitdagend. We maken veel gebruik van digitale leermiddelen, zoals computers en laptops. Heb je bij een bepaald vak ondersteuning nodig? Dat kan altijd en op verschillende manieren.

In alle leerjaren krijg je volop keuze in vakken. Zowel op havo als op vwo kun je kiezen voor het Technasium. Je werkt dan, naast de reguliere vakken, jaarlijks aan vier projecten die in samenwerking met bedrijven en instellingen buiten de school zijn ontwikkeld. Ben je een vwo-leerling en doe je het erg goed? Dan is er de vwoXtra-klas. Hier krijg je meer uitdaging en bijzondere vakken. Kortom: voor wie méér wil, zijn wij dé school!

Dit is waar wij voor staan
Jezelf ontwikkelen
Leren en groeien
Uitdagend onderwijs
Veel buitenschoolse activiteiten
Samen één

De extra’s die wij je bieden
Een grote inbreng
van leerlingen bij buitenschoolse activiteiten, Technasiumschool, vwoXtra, bètapartner, Universum-, Jetnet- en Olympiadeschool, toptalentvriendelijk, Cambridge Engels, DELF Frans, DELE Spaans, Goethe
Duits, Model European Parliament, levensbeschouwing en het predicaat Excellente school havo en vwo

Wil je meer weten? Kijk dan op www.stmichaelcollege.nl.