Samen bouwen aan jouw toekomst

Ben jij een echte doener? En wil je leren door actief bezig te zijn? Dan ben je helemaal op je plek op Praktijkschool De Brug! Je komt terecht in een vaste, vertrouwde klas. Samen met je mentor en docenten ga je ontdekken wie je bent en wat je leuk vindt om te doen. Je volgt je eigen pad. Zo ga je op onze school steeds meer dat doen wat je goed kunt. Misschien wil je na je schooltijd gaan werken of maak je de keuze voor doorleren op het mbo (ROC). Ook een combinatie van werken en leren behoort dan tot de mogelijkheden. Kortom; voor iedere leerling is er een op maat gemaakt uitstroomtraject.

Je mentor en docenten, maar natuurlijk ook je ouders, helpen je bij het maken van keuzes. Om echt te ontdekken wat je talent is, laten we je ook regelmatig een kijkje nemen buiten onze school. Je gaat kennismaken met andere opleidingen en in de bovenbouw loop je stage. Zo leer je welke mogelijkheden er voor jou zijn en wat je allemaal kunt doen als je klaar bent op onze school. Tijdens je jaren op De Brug willen we graag dat je met plezier naar school toe gaat en goede keuzes leert maken. Jij en je klasgenoten helpen elkaar en werken samen aan verschillende projecten.

Dit is waar wij voor staan
Plezier
Respect
Betrokkenheid

De extra’s die wij je bieden
Een kleine school met veel aandacht voor iedere leerling, trajectondersteuning voor leerlingen die het moeilijk vinden om zelf structuur aan te brengen, branchegerichte certificaten gekoppeld aan onze praktijkvakken, eigen (interne) entreeopleiding (mbo 1), mbo 2-route in samenwerking met het ROC Amsterdam.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.praktijkschooldebrug.nl.