Leren met ruimte en houvast

Leren met ruimte en houvast; dat is Compaen VMBO! Dit betekent dat je bij ons veel begeleiding krijgt, maar tegelijkertijd ook volop vrijheid. Bij ons kies je zelf! Zo zijn er heel veel extra keuzevakken; je bepaalt zelf welke je volgt. Ook kun je, als je een vak leuk vindt, extra lesstof krijgen. Zo kom je nog meer te weten over die onderwerpen die je interessant vindt. Als enige vmbo-school in Zaanstad bieden wij je de gemengde leerweg. Dit betekent dat je, als je bij ons in de theoretische leerweg zit, ook een praktijkvak kunt volgen. Handig, want zo ben je beter voorbereid op je toekomstige mbo-opleiding.

Op Compaen willen we je zo goed en zo veel mogelijk laten leren. We proberen dan ook regelmatig nieuwe dingen uit en luisteren daarbij ook naar wat onze leerlingen graag willen. Ons schoolgebouw is modern en ruim. Onze praktijklokalen, waaronder een professioneel ingerichte keuken en een lesrestaurant, bieden alles wat je nodig hebt. Daarnaast hebben we ook een mooie sporthal en een modern schoolplein. Bij ons vind je alles om iedere dag een beetje slimmer te worden. Op naar succes in je vervolgopleiding!

Dit is waar wij voor staan
Respect
Veiligheid
Aandacht voor elkaar
Aandacht voor brede maatschappelijke en culturele ontwikkeling

De extra’s die wij je bieden
Onder andere ons interne lesrestaurant met op woensdagavond diner bereiden en serveren en op vrijdagmiddag lunch bereiden en serveren. Verder veel verschillende keuzevakken zoals droomhuis ontwerpen, Spaans en dans, de TL-plusklas voor als je vmbo-t/havo-advies hebt, een hechte samenwerking met culturele instelling FluXus, topsportvriendelijke school en een gezonde schoolkantine.

De profielen die je bij ons kunt kiezen
Bouwen, Wonen en Interieur
Horeca, Bakkerij en Recreatie
Zorg en Welzijn

Wil je meer weten? Kijk dan op www.compaenvmbo.nl.