Trias biedt meer!

Trias (naast het NS-station Krommenie-Assendelft) is een ondernemende school waar je zowel de mavo (theoretische leerweg) als de beroepsgerichte leerwegen, basis en kader, kunt volgen. Daarnaast bieden wij nog meer! Wat te denken van de havo-kansklas. De ideale klas voor jou als je een mavo/havo-advies hebt gekregen. Na het brugklasjaar kun je overstappen naar de tweede klas havo of de tweede klas mavo (theoretische leerweg).

Op Trias leer je om, naast de theorie, ook samen met anderen aan praktijkopdrachten te werken. Met je klasgenoten werk je aan betekenisvolle projecten. Wij denken dat je het beste leert als je zowel je hoofd als je hart en je handen gebruikt. Veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Deze vind je terug in onze Triasafspraken.

Bij ons krijg je veel begeleiding van onze docenten, maar we geven je ook ruimte en eigen verantwoordelijkheid. In je lesrooster vind je projectlessen en praktijklessen. Leerlingen in de onderbouw werken veel met een laptop.

Via loopbaanoriëntatie ontdekken we samen met jou je talenten en maak je kennis met alle beroepen die bij jou zouden kunnen passen. Tijdens je jaren op Trias krijg je alle kennis en vaardigheden mee om kritisch, zelfstandig en zelfverzekerd te worden. Zo ben je helemaal klaar voor de volgende stap!

Dit is waar wij voor staan
Leren binnen en buiten school
Samenwerken en onderzoeken
Ondernemen
Veiligheid

De extra’s die wij je bieden
Cambridge Engels, een uitgebreid loopbaanoriëntatieprogramma in leerjaar 1 t/m 4, het vak ondernemen in alle leerwegen in de bovenbouw, een uitgebreid cultuurprogramma in alle leerjaren, stapelen van basis naar kader, stages, vak(ken) op een hoger niveau volgen, oriënterend en verdiepend beroepsprogramma in 3 en 4 mavo en masterclasses door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

De profielen die je bij ons kunt kiezen
Zorg en Welzijn
Economie en Ondernemen
Bouwen, Wonen en Interieur
Produceren, Installeren, Energie
Dienstverlening en Producten

Wil je meer weten? Kijk dan op www.triasvmbo.nl.