Het Trias VMBO (naast het NS-station Krommenie-Assendelft) staat voor drie kernwaarden: veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je kunt bij ons terecht in de theoretische leerweg en in de beroepsgerichte leerwegen, basis en kader. En we hebben nog meer! Wat te denken van de havo-kansklas? De ideale klas voor jou als je van de basisschool (vmbo-t) mavo/havo-advies hebt gekregen. Als het goed gaat, kun je na het brugklasjaar overstappen naar havo 2. En dan is er ook nog onze speciale H3O-klas; hier leer je met je hoofd, hart en handen. Je werkt in deze klas samen met klasgenoten van andere leerwegen aan betekenisvolle projecten.

Op het Trias krijg je begeleiding van onze docenten, maar we geven je ook veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid. In je lesrooster vind je projectlessen, praktijklessen en lessen waarin je veel werkt met computers en laptops. Via loopbaanoriëntatie ontdekken we samen met jou je talenten en maak je kennis met alle beroepen die bij jou zouden kunnen passen. Tijdens je jaren op het Trias krijg je alle kennis en vaardigheden mee om kritisch, zelfstandig en zelfverzekerd te worden. Zo ben je helemaal klaar voor de volgende stap!

Dit is waar wij voor staan
Leren binnen en buiten school
Samenwerken en onderzoeken
Ondernemen
Veiligheid

De extra’s die wij je bieden
Onder andere Cambridge Engels, een uitgebreid loopbaanoriëntatieprogramma in leerjaar 1 t/m 4, het vak ondernemen in alle leerwegen in de bovenbouw, een uitgebreid cultuurprogramma in alle leerjaren, TweeTalig Onderwijs (pilot), stages, vak(ken) op een hoger niveau volgen, oriënterend en verdiepend beroepsprogramma in 3 en 4 TL en masterclasses door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

De profielen die je bij ons kunt kiezen
Zorg en Welzijn
Economie en Ondernemen
Bouwen, Wonen en Interieur
Produceren, Installeren, Energie
Dienstverlening en Producten

Wil je meer weten? Kijk dan op www.triasvmbo.nl.