Bertrand Russell College

Nieuwe leerlingen voelen zich al snel thuis op het Bertrand Russell college. Er is een fijne sfeer en door de kleinschaligheid verloopt de overstap van de basisschool naar onze school rustig. Zo ken je al snel alle leerlingen en docenten. We hebben veel aandacht voor kennismaking met elkaar en je mentor. Op het Bertrand dagen we je uit om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We bieden je inspirerende lessen door bevlogen docenten die je kennis laten maken met hun vak. Ook kun je tijdens de wekelijkse flex-lessen zelf kiezen uit een groot aanbod aan extra ondersteuning of juist voor meer uitdaging. Hier komt je talent echt tot bloei!

Als brugklasser kom je in de eenjarige brugklas havo/atheneum of in de atheneumklas met alleen vwo-leerlingen. Kies je voor tweetalig onderwijs dan krijg je veel lessen in het Engels en behaal je een internationaal erkend certificaat van de universiteit van Cambridge. Op het Bertrand leer je uit boeken en maak je ook gebruik van digitale leermiddelen op je eigen laptop. Leren doe je niet alleen in de 60-minutenlessen; je doet ook buiten school allerlei projecten. Welke bijdrage aan de wereld kan jij leveren? We vinden het belangrijk dat je daarachter komt. Ben je een vwo-leerling? Dan leer je hoe je iets wetenschappelijk kunt onderzoeken. Als havo-leerling leer je om ondernemend en resultaatgericht te werken; je leert vaardigheden die je de rest van je leven kunt gebruiken. Op onze school krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen.

Kom gauw langs om kennis te maken. We zijn benieuwd naar jou. Je bent welkom op onze open dag en op de open lesmiddagen.

De extra’s die wij je bieden

Onder andere Internationalisering met TTO en buitenlandse reizen, Cambridge Engels, Peer2Peer, flex-lessen, jaarlijks maatschappelijke themadagen, debatteren in het Bertrand Russell Tribunaal, topsportvriendelijk. We zijn aangesloten bij Havisten Competent (HACO) en Wetenschaps Oriëntatie Nederland (WON).

Wil je meer weten? Kijk op www.bertrand.nl.

Dit is waar wij voor staan:

• Fijne sfeer
• Kleinschalig
• Persoonlijke aandacht
• Eigen keuzes maken
• Tweetalig onderwijs

Adres

Bertrand Russell College
Erasmusstraat 28
1561 KD Krommenie

Infoavond en Open Huis

Infoavond
Ma. 20-11-2023 – 19.30-21.00 uur

Open Huis
Vr. 02-02-2024 – 18.30-21.00 uur
Za. 03-02-2024 – 10.00-12.30 uur

Een geweldige schooltijd!

Contact

brchv@bertrand.nl
075 – 640 4104

Open Lesmiddag

Wo. 10-01-2024 – 13.30-15.30 uur
Do. 15-02-2024 – 15.30-17.00 uur