Bertrand Russell College

Word jij leerling van het Bertrand? Dan is voor jou, net als voor onze ruim 1.100 andere leerlingen, alles mogelijk! Weet je al wat je wilt? Of heb je geen idee? Wat je talent ook is, wij helpen je het te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we door je kennis te laten maken met veel verschillende onderwerpen en je zelf te laten kiezen uit flex-modules. Hier komt je talent tot bloei! Als brugklasser kom je in de eenjarige brugklas havo/atheneum, in de 1-atheneumklas met alleen vwo-leerlingen of in de TTO-atheneumklas (tweetalig onderwijs). Je leert bij ons uit boeken, via je eigen laptop en alles in relatie met de wijde wereld. Ben je goed in een vak? Of nieuwsgierig naar een onderwerp? Dan krijg je extra uitdagende opdrachten in de les en in flex-tijd en kom je nóg meer te weten

Leren doe je niet alleen in de 60-minutenlessen; je trekt ook regelmatig de wereld in voor projecten. Wat leer jij over de maatschappij en welke bijdrage aan de wereld kan jij leveren? We vinden het belangrijk dat je daar achter komt. Ben je een vwo-leerling? Dan leer je speciaal hoe je iets wetenschappelijk kunt onderzoeken en filosofisch denken. Op onze school ontwikkel je je in de richting die helemaal bij jou past. Het Bertrand Russell college heeft een eigen gebouw voor de onderbouw. Zo ken je al snel alle leerlingen en docenten. Er worden veel leuke en leerzame activiteiten georganiseerd voor en door onze leerlingen. Kom je ook?!

De extra’s die wij je bieden

Onder andere Internationalisering met TTO en buitenlandse reizen, Cambridge Engels, Peer2Peer, flex-tijd (les gekozen door jou), jaarlijks maatschappelijke themadagen, debatteren in het Bertrand Russell Tribunaal, digitale
klassen, topsportvriendelijk. We zijn aangesloten bij Havisten Competent en WetenschapsOriëntatie Nederland (WON) voor het atheneum en opleidingsschool met UvA, VU en HvA als partners. Wil je meer weten? Kijk op www.bertrand.nl.

Dit is waar wij voor staan:

• Leren met én van elkaar
• Gevarieerd aanbod

Adres

Bertrand Russell College
Erasmusstraat 28
1561 KD Krommenie

Open huis en lesmiddagen

Helaas zijn alle fysieke momenten van het open huis en de lesmiddagen in de Zaanstreek geannuleerd. Scholen organiseren mogelijk wel online evenementen. Kijk voor het online-open huis van het Bertrand Russell college op hun website.

Een geweldige schooltijd!

Contact

brchv@bertrand.nl
075 – 640 4104