Compaen VMBO

Leren met ruimte en houvast; dat is Compaen VMBO!
Dit betekent dat je bij ons veel begeleiding krijgt, maar tegelijkertijd ook volop vrijheid. Bij ons kies je zelf! Zo zijn er veel extra keuzevakken; je bepaalt zelf welke je volgt. Ook kan je, als je een vak leuk vindt, extra lesstof krijgen. Zo kom je nog meer te weten over die onderwerpen die je interessant vindt. Als enige vmbo-school in Zaanstad bieden wij je de gemengde leerweg. Dit betekent dat je, als je bij ons in de theoretische leerweg zit, ook een praktijkvak kunt volgen. Handig, want zo ben je beter voorbereid op je toekomstige mbo-opleiding.

Op Compaen willen we je zo goed en zo veel mogelijk laten leren. We proberen dan ook regelmatig nieuwe dingen uit en luisteren daarbij ook naar wat onze leerlingen graag willen. Ons schoolgebouw is modern en ruim. Onze praktijklokalen, waaronder een professioneel ingerichte keuken, een bakkerij, een lesrestaurant, een groot Zorg-en-welzijn-plein en aparte lokalen voor Bouwen, wonen en interieur, bieden je alles wat je nodig hebt. Daarnaast hebben we ook een mooie sporthal en een modern schoolplein. Bij ons vind je alles om iedere dag een beetje slimmer te worden. Op naar succes in je vervolgopleiding!

De extra’s die wij je bieden

Wij proberen veelal middels kunst- en cultuureducatie verbintenis te maken tussen de verschillende vakken. Verder is er onder andere ons interne lesrestaurant waar onze leerlingen op woensdagavond diner bereiden en serveren en op vrijdagmiddag lunch. Verder verschillende projecten, zoals EHBO, beauty en Spaans. Daarnaast bieden we je de TL-plusklas voor als je vmbo-t/havo-advies hebt, een hechte samenwerking met culturele instelling FluXus en een gezonde schoolkantine. Ook zijn we een topsportvriendelijke school.

Wil je meer weten? Kijk op www.compaenvmbo.nl.

Profielen in bovenbouw:

1. Horeca, bakkerij en recreatie
2. Zorg en welzijn
3. Bouwen, wonen en interieur.

Dit is waar wij voor staan:

• Respect
• Veiligheid
• Aandacht voor elkaar

Adres

Compaen VMBO
Nieuwendamstraat 6
1507 JE Zaandam

Infoavond en Open Huis

Infoavond
Di. 07-12-2021 – 19.00-21.00 uur

Open Huis – Online
Di. 15-02-2022 – va. 19.00 uur

Leren met ruimte en houvast

Contact

administratie@compaenvmbo.nl
075 612 63 03

Open Lesmiddag

Wo. 12-01-2022 – 13.30-15.30 uur Geannuleerd
Wo. 02-02-2022 – 13.30-15.30 uur
Do. 10-02-2022 – 15.30-17.30 uur