Trias vmbo

Trias (naast het NS-station Krommenie-Assendelft) is een ondernemende school waar je zowel de mavo (theoretische leerweg) als de beroepsgerichte leerwegen, basis en kader, kunt volgen. Daarnaast bieden wij nog meer! Wat te denken van de havo-kansklas. De ideale klas voor jou als je een mavo/havo-advies hebt gekregen. Na het brugklasjaar kun je overstappen naar de tweede klas havo of de tweede klas mavo (theoretische leerweg).

Op Trias leer je om, naast de theorie, ook samen met anderen aan praktijkopdrachten te werken. Met je klasgenoten werk je aan betekenisvolle projecten. Wij denken dat je het beste leert als je zowel je hoofd als je hart en je handen gebruikt. Naast hoofd-hart-handen onderwijs bieden wij op het Maakplein technisch onderwijs aan, zoals leren omgaan met 3D-printer, VR-bril. In je lesrooster vind je projectlessen en praktijklessen. Leerlingen in zowel onder- als bovenbouw werken regelmatig met hun eigen laptop.
Veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Deze vind je terug in onze Triasafspraken.
Via loopbaanoriëntatie in alle leerjaren ontdek jij jouw talenten en maak je kennis met alle beroepen die bij jou zouden kunnen passen. Tijdens je jaren op Trias krijg je alle kennis en vaardigheden mee om kritisch, zelfstandig en zelfverzekerd te worden. Zo ben je helemaal klaar voor de volgende stap!

De extra’s die wij je bieden

Hoofd, Hart, Handen onderwijs, Cambridge Engels, Sterk Techniek Onderwijs, vakmavo Zorg en Welzijn en Techniek, stapelen van basis naar kader, stages, vak(ken) op een hoger niveau volgen, contacten met het bedrijfsleven.

Wil je meer weten? Kijk op www.triasvmbo.nl.

Profielen in de bovenbouw

1. Zorg en welzijn
2. Economie en ondernemen
3. Bouwen, wonen en interieur
4. Produceren, installeren en energie
5. Dienstverlening en producten.

Dit is waar wij voor staan:

• Leren binnen en buiten school
• Volop keuzemogelijkheden
• Veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Adres

Trias vmbo
Saendelverlaan 1
1561 KS Krommenie

Infoavond en Open Huis

Infoavond
Do. 30-11-2023 – 19.30-21.00 uur

Open huis
Vr. 09-02-2024 – 15.00-21.00 uur

Trias biedt meer

Contact

directie@triasvmbo.nl
075 647 8810

Open Lesmiddag

Wo. 24-01-2024 – 13.30-15.30 uur
Do. 15-02-2024 – 15.30-17.00 uur